Jest to nie pierwszy przypadek tej bakterii w tym szpitalu tylko że zawsze wszystko było zamiatane pod dywan i głośno się o tym nie mówiło.
czy prezydent miasta jest odpowiedzialny za szpital??
myślę że p. dyrektor , a tak nawiasem mówiąc to w szpitalu chyba inna bakteria funkcjonuje tj. super rutyna.
Wśród Pielęgniarek i Opiekunek są również Panie Salowe, które cały czas w pocie czoła sprzątają.Pracuja również narażając siebie i swoje rodziny. Czapki z głów szanowni Państwo!!!
Tak jest personel każdego szpitala jest odpowiednio przeszkolony nie raz widziałem jak opiekunka wychodząca z sali od pacjenta pierwsze co robiła to zdejmowała rękawice i dezynfekowała ręce one same boją się o swoje zdrowie.Trzeba być mocnym żeby wykonywać ten zawód szacun dla nich
Jedna pani się obawia że mogła się zarazić nie dziwię się ale sama jestem pielęgniarką nie pracuję w tym szpitalu ale takie coś może się przytrafić wszędzie trzeba dbać przede wszystkim o higienę rąk jak myć i dezynfekować zanim się wyjdzie ze szpitala ale ludzie są sobie sami trochę winni nie raz uprzedzaliśmy żeby nie wchodzić do osób w izolacji ale cóż rodzina najpierw sama chce a później ma pretensje a najgorsze że przychodzą z dziećmi.
Bakterie nie są przynoszone przez personel tylko pacjentów a wyobraźcie sobie że one same są najbardziej narażone na zachorowanie a większość z nich to młode kobiety mające w domu małe dzieci i co wy na to żeby tak je obrzucać błotem
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!